Siden januar den 12, 2009 er alle rejsende, der er omfattet af Visa Waiver Program (VWP), påkrævet at opnå en elektronisk rejsetilladelse, før indrejse i USA enten med fly eller skib.

Visa Waiver-programmet gælder for passagerer, der rejser med et elektronisk pas udstedt af følgende lande:
Andorra
Australien
Belgien
Brunei
Chile
Danmark
Estland
Finland
Frankrig
Grækenland
Holland
Irland
Island
Italien
Japan
Letland
Liechtenstein
Litauen
Luxembourg
Malta
Monaco
New Zealand
Norge
Portugal
San Marino
Schweiz
Singapore
Slovakiet
Slovenien
Spanien
Storbritannien
Sverige
Sydkorea
Taiwan
Tjekkiet
Tyskland
Ungarn
Østrig


Pas udstedt af disse lande skal være e-pas og skal kunne læses af en scanningsenhed. Afhængigt af sted og dato for udstedelsen, skal e-pas også omfatte et digitaliseret foto-ID og en elektronisk chip. Hvis du er i besiddelse af en midlertidig nød pas, der ikke er elektroniske, kan du ikke rejse under Visa Waiver Program. Du skal derfor ansøge om et visum, før du rejser til USA.

ESTA er ikke et visum.
ESTA er blot en autorisation til forudgående at rejse

Department for Homeland Security anbefaler derfor, at rejsende får deres ESTA mindst 72 timer før afgang.

Potentielle rejsende til USA under VWP skal opfylde følgende krav:
  • Være statsborger i et land, der er omfattet af VWP
  • Korte ophold for turisme eller forretning
  • Hold et gyldigt pas
  • Bruge et flyselskab eller skib selskab godkendt af den amerikanske regering og holde en fuld returbillet eller fuld dokumentation af endelige destination, hvis du er i transit gennem USA
  • Sikrer mulighed for at forlade USA inden for 90 dage efter indrejse
  • Opnå tilladelsen fra ESTA

Med en elektronisk rejsetilladelse, kan du rejse til USA under Visa Waiver Program, men det udgør ikke en garanti for indrejse i USA. Ved ankomsten i USA, vil du blive overvåget ved grænsen af immigrations afdelingen, der kan nægte din rejsetilladelse under Visa Waiver Program eller som en del af amerikansk lovgivning. En Afvisning af elektronisk rejsetilladelse forhindrer dig ikke i at søger visum for at komme ind i USA.

ESTA godkendelser er gyldige i 2 år eller indtil udløb af pas hvis det sker inden for den 2 år gyldighedsperiode.
Første gang ESTA ansøger?
ESTA ansøgere skal udføre for deres amerikanske rejsetilladelser mindst 72 timer før rejse til USA. Download vores ansøgningspakke og ansøg med tillid i dag.
Opdater din rejsetilladelse?
Rejsende, der allerede er blevet godkendt til ESTA kan kontrollere og opdatere deres ansøgning online. Den amerikanske regering har endnu ikke gjort dette et obligatorisk krav.
Støtte
+33890311500
ElectronicESTA
Vilkar og betingelser   |     |   Visa indien   |   EVisa Madagascar   |   EVisa Thaïlande   |   E Visa Tanzanie   |   Tanzania EVisa   |   Tajikistan Evisa   |   Evisa Vietnam   |   Evisa Cambodge   |   Laos Evisa   |   eta New Zealand   |   madagascar e-visa   |   e visum oman    |    e visa japan    |    Russia Visa    |    visa South Africa    |    Saudi Arabia Evisa
© 2017: esta-online.us.com